Ventilatoare si reductoare
 
Categorii produse


Reductoare
Motoare electrice
 
Home | Despre noi | Intrebari frecvente | Contact
Reductoare | BRACO oferim
reductoare-braco
Tipuri de cuplaje la reductoare Putem sa notam mai multe tipuri de cuplaje intre motoare si reductoare.

Pot fi reductoare montate direct pe motoare si prinse prin flanse. Pot fi reductoare ce se cupleaza de motoare prin axe asezate unul in prelungirea celuilalt. In acest caz este nevoie de cuplaj intre reductoare si motoare. Pot fi deasemenea reductoare cuplate de motoare prin fulii cu curele.

De obicei un singur ax de intrare pentru reductoare actioneaza un singur ax de iesire. Axele de iesire cele mai intalnite la reductoare sunt paralele si coaxiale.

Pentru apliatii distincte se pot construi reductoare cu mai multe axe de iesire ce pot fi actionate la turatii diferite.

reductoare-braco-2
BRACO MES
Adresa Sos.Alexandriei, nr. 82, Bragadiru, Ilfov
Telefoane 021.420.02.54
021.420.07.27
0723.323.230
Fax 021.420.08.05
021.420.08.42

 

Reductoare | BRACO

 
BRACO MES este o societate cu capital 100% romanesc infiintata in anul 1993. In prezent BRACO GRUP isi desfasoara activitatea de productie si de comert cu un efectiv de 350 angajati cu aplicatii in mai multe ramuri ale industriei.

O latura importanta a activitatii societatii noastre este reprezentata de comercializarea de reductoare si motoreductoare. Majoritatea instalatiilor electrice prezinta in componenta lor reductoare. Reductoarele sunt componente extrem de importante ale instalatiilor electrice utilizate in domenii diverse. Avand in vedere diversitatea domeniilor in care se folosesc, reductoarele pot fi de mai multe feluri, de la reductoare standard - pana la reductoare speciale, specifice anumitor operatiuni.

BRACO MES va ofera o gama diversa de reductoare care-si gasesc intrebuintarea in mai multe domenii de activitate. Va punem la dispozitie o gama diversa de reductoare coxiale, melcate sau variatoare mecanice.

Principalele domenii de activitate carora i se adreseaza oferta noastra de reductoare, sunt: industria alimentara, industria lemnului, industria moraritului, industria ceramicii si industria textila.BRACO MES SRL ofera urmatoarele tipuri de reductoare:
- Reductoare melcate cu puteri cuprinse intre 0.12-4kW
- Reductoare coaxiale cu puteri cuprinse intre 0.12-22kW
- Reductoare cu axa paralele cu puteri cuprinse intre 0.37-45kW
- Reductoare planetare cu puteri cuprinse intre 0.37-315kW
- Variatoare mecanice cu puteri cuprinse intre 0.12-7.5kW


reductoare oferite de firma noastra

Fise tehnice reductoare melcate

Intrebari frecvente

Ce garantii se ofera in general la reductoare ?
Pentru toata gama de reductoare pe care BRACO MES o ofera clientilor nostri, grantia este in general [... citeste tot ...]

In cat timp se realizeaza livrarea de la momentul plasarii unei comenzi pentru reductoare ?
Durata de onorare a unei comenzi pentru reductoare depinde de tipurile de reductoare si de amploarea [... citeste tot ...]

Cu ce firma de curierat se opereaza livrarile in tara pentru reductoare ?
Livrarile comenzilor de reductoare se pot efectua oriunde in tara la sediul clientilor, cu mijloacel [... citeste tot ...]

[vezi toate intrebarile frecvente]

Aplicatii reductoare:

In majoritatea instalatiilor industriale se gasesc reductoare ca parti componete importante. Avand in vedere multitudinea aplicatiilor rezulta o varietate de reductoare, de la reductoare standard pana la reductoare speciale specifice anumitor solicitari.

Principalele aplicatii ale reductoarelor noastre:
- Reductoare pentru industria alimentara
- Reductoare pentru industria lemnului
- Reductoare pentru industria moraritului
- Reductoare pentru industria ceramicii
- Reductoare pentru industria textila